Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Trak stroji industrija trajnostnega razvoja na Kitajskem

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

Trak razrez stroj industrije na Kitajskem po učinkih negativnih dejavnikov doma in v tujini, podjetja in združenja sodelujejo aktivno iti ven na zmote in poiskati nove razvojne in iščejo trajnostnega razvoja.

Strip rezanje stroj trajnostni razvoj industrije na Kitajskem, potrebe, iz gozda: krepitev upravljanja, zmanjšanje stroškov in izboljšanje splošne kakovosti in učinkovitosti operacij; Bodite pozorni na kakovost proizvoda, močno načrtno je "kakovost"; povečati zmogljivosti neodvisnega inovacije, razvoj izdelkov z neodvisnimi pravic intelektualne lastnine in jedro tehnologije izboljšati regulacijo trga in sposobnost za delovanje, ki temelji na mednarodnih in domačih trgih.

Ta metoda je namenjena za enovito korporacijo, je bil od znotraj podjetja, strip strojna industrija kot celota, industriji tudi treba racionalno, dobro konkurenčnem okolju, je dobro, da trg. V trajnostni razvoj industrijskih grozdov tudi igra zelo pomembno vlogo. Razvoj grozdov, lahko dobite naslednje prednosti: zmanjšuje "opravlja" prag, spodbujanje podjetništva in dvig ravni tehnologije in inovacije učinkovito vključevanje virov, razpoložljivost prednosti z nižjimi stroški, povečanje učinka regionalne blagovne znamke, izboljšanje konkurenčnosti industrije kot celote. Strip v industriji stroji v procesu razvoja, težave in je vedno nekaj neugodnih dejavnikov, kot, preoblikovanje in dograditev industrije na cesti, tudi polno priložnosti in izzive, vendar smo prepričani, da poslovne trajnostne, dokler prihranki rastejo, mi bo uspelo priti iz težav.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com