Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Hengchang Quilting Machinery Factory

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: May 15, 2017

Eno Needle Quilting Machine Mi smo prešite stroj strokovne proizvajalce, je določen razvoj izdelkov, ene igle stroj za prešanje stroj in proizvodnjo kot eno od industrijskih podjetij. S posteljnino in prešite izdelke Kitajske še izboljšati, sem rastlin nenehno izboljšanje starega izdelka Na podlagi pionirskih inovacij, celovite nadgradnje nadzornega sistema, medtem ko uvožene prešite glavo in osnove z novim računalniškim nadzornim sistemom, Panasonic servo motorjem, visoko učinkovitostjo. In absorbirajo domače in tuje napredne tehnologije, razvite za globalno steljo predelavo gospodarske in praktične strojne strojne strojne opreme.

Pridržali se bomo "strokovnjaka, ki bo ustvarjal vrednost, odgovornost za prihodnost, kakovost premika sveta, celovitost oddajanja sveta." Poslovna filozofija. Stalno presega mejo, izzovejo mejo in uporabnike skupaj vzpenjajo na novi vrh, da ustvarijo novo slavo.


Podjetje ima: novo strukturo, odlično zmogljivost, enojni stroj za prešivanje igle, polni servo motor, visoko učinkovitost in nizko porabo, nemoteno delovanje, visoka stopnja avtomatizacije, enostavno delovanje, lep videz in cenovno ekonomičnost.


Eno Needle Quilting Machine Trenutno smo na Kitajskem današnji slavni oblačila, posteljnina in vzmetnice proizvajalci se večinoma uporabljajo za zagotavljanje naših različnih modelov računalniških stroj za prešivanje, in naši izdelki so tudi izvažajo v Evropo, Južno Ameriko, Afriko in jugovzhodni Aziji in drugih regijah. Prizadevamo si "najprej kupec, kakovostna zmaga", namen tržno usmerjenih, pravočasnih inovacij, ki so v industriji vedno vodilni položaj.


Ponujamo stroje stroj temelji na sedanjem mednarodnem povpraševanju povpraševanje na trgu, uporaba vodilne svetovne ravni Evrope in ZDA Stepljenje stroj tehnologijo proizvodnje tehnologije, vse tehnične kazalnike in zmogljivost opreme in top top stroj za čiščenje na svetu, da se hitro, tehnično in zanesljiva uporaba Široka, primerna za žimnice, blazine za blazine, posteljna pregrinjala, udobje, posteljnino, oblazinjenje

in druge izdelke proizvodnje, ki lahko zadovoljujejo potrebe različnih uporabnikov.

Stroj za enkratno iglo z iglami Zagotavljamo vam ne samo zagotavljanje poslovnih storitev, ampak tudi izboljšanje sistema poprodajnih storitev, večina uporabnikov tehničnih


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com