Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Stroje poslovne priložnosti

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

Kitajska je svetovno najbolj privlačnih Prešiti tekstilni proizvodnje in porabe trgu, ima nekaj svetovno najmočnejših stroje tekstilnih priložnosti.

Kitajska vzpostaviti srednje- in dolgoročnih strategij za izboljšanje ravni odprto gospodarstvo, ustvarite nove priložnosti za industrijsko modernizacijo tekstilni industriji

Saj Kitajska pridružila sto, z mednarodno pokritost dvostranskih ali regionalnih prostotrgovinskih širi in Kitajske trgovine presežek in velike devizne rezerve, za tekstilne industrije na Kitajskem razširiti uvedbe mednarodnih napredne opreme, napredno tehnologijo, izjemen talent, privabljanje novih naprednih proizvodnih podjetij in raziskovalnih ter razvojnih institucij, za pospešitev industrije za izboljšanje industrijske inovacijske zmogljivosti je zelo pomembna. 6 letih novega stoletja, Kitajska tekstilne opreme predelovalne industrije je dosegla pomemben napredek in napredek, vključno s tujimi in Hong Kong, Macao in kapitala je predstavljali 38.05 %, prodaja 31.34 %, izvozne vrednosti dobave 64,3 %. Napredno tujih podjetij na Kitajskem v tovarni napredek in napredek v domačem OEM, zavedaš, da win-win situacijo.


Poleg tega zaradi globalizacije, internacionalizacije trga na Kitajskem, kitajski trg je najbolj privlačen trg na svetu, skoraj vseh velikih imen v svetu so na Kitajskem. Medtem, na domačem trgu je največji industriji tekstilne industrije na Kitajskem, 2000 podjetij nad določeno velikost deleža domače prodaje proizvodnje je 67 %, zdaj po 77 %.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com