Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Vzmetnice stroj vzmetnice Stroje Machine stalnih prizadevanj in opravljanje!

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: May 10, 2017

Vzmetnice stroj vzmetnice krpanje poklicno ukvarjajo z domačo in tujo dobro - znane šivalnih opreme in s tem povezanih rezervnih delov na debelo in drobno, prodajnih zastopnikov družbe storitev. Vzmetnice stroje sredstvo agenti so japonske težki stroj, Morimoto, Yamato, KM, Združene države Amerike Eastman, Gerber, Jiangsu Bailian, Shenzhen devetindevetdeset, Taizhou SHENGTIAN, snooker, Nambang in drugih znanih blagovnih znamk doma in v tujini na debelo drobno vse vrste uvožene in domače šivanje opreme, rezervnih delov, in zagotavlja strankam z razvojem predloge in proizvodnih storitev, kot tudi zagotavljanje avtomatsko izposojo in obdelavo predlogo stroj. Corporation Hangzhou Haicheng oblačil Equipment Co, Ltd, ki se ukvarjajo na tem področju že skoraj 30 let, za domači šivalni stroj industrije, eden največjih ponudnikov, ampak tudi naš najmočnejši podloga. Naše podjetje, usposabljanje, svetovanje, prodaja, montaža, poprodajnih vzdrževanje, storitev v enem, za oblačila, prtljage, avtomobilskih sedežev, obutve in drugih področjih proizvodnih podjetij, z odlično prodajno ekipo za tovarniško svetovanje, učinkovito in brez po -sales storitev, dobil večino novih in starih strank se strinjam.

Vzmetnice stroj Na področju šivalnih opreme, hitre rasti letno prodajo več kot 50 milijonov. V procesu razvoja, inovacij, trdim delom, tako, da pomaga strankam za nadgradnjo opreme za avtomatizacijo za njihovo izboljšanje kakovosti, izboljšanje učinkovitosti, zmanjšali stroške in zmanjšati odvisnost od kvalificiranih delavcev, tako da stranke v vzhodnoazijski tržnem tekmovanju za zmago varnostno prednost. Naše podjetje "prvi na trgu prvi, prvi kupec, storitve" podprejo poslovne ideje za ustvarjanje odnosov s strankami, dosežke poslovanja s strankami.

Vzmetnice stroj 2015 osvojil "Anhui Šivalni Equipment Association," razglasil "Anhui Province, šivanje oprema odličen trgovec" naslov. Prepričani smo, da s pomočjo naših stalnih prizadevanj in opravljanje nekaterih strank ne bo uspelo doseči win-win situacijo za boljši jutri!

Linyi County Dongcheng Hongyun Machinery je strokovno proizvodnja in prodaja bombaža podjetij, glavni proizvodi so: električni nadzor prilagoditi širino žice risanje stroj, ročno nastavite širino risalni stroj žice, enojni valjar nastavljivo širok cvet stroj, Double valj nastavljiv po vsej cvet stroj, česanje celoten stroj, inteligentni bomb stroj, ni neto gnetenje stroj, širok zračni tok okrevanje stroj, štiri Luo La krpo glave odprte stroj, vzmetnice stroje stroj štiri valj dva roll krpo glava Poleg tega, da obrat za proizvodnjo elektronskega nadzora nastavljiv risbo stroja in nastavljivo širino cvet stroja, zelo absorbirajo prednosti različnih modelov, visoko stopnjo avtomatizacije, bombaž Enotna oblikovanja, preprost postopek, ki ga uporablja večina uporabnikov pohvalili.

Vzmetnice stroj Upoštevajte kakovost in razvoj na verodostojnosti preživetja, v letu 2000 registriranih "HongYun" blagovno znamko; v letu 2002 opravili ISO9001 certificiranja sistema kakovosti v letu 2004 je licenco za proizvodnjo bombaža, ter je osvojil "podjetja, znanosti in tehnologije v provinci Shanxi" "provinci Shanxi, kakovost demonstracijskih kreditna upravljanje podjetij", "Yuncheng shou pogodba ponovno kreditne podjetja" in druge slavno naslov, v letu 2008, 3,15 potrošnikov zadovoljstvo aktivnosti pri izbiri "kakovosti, ugleda, storitev potrošniškega ciljnem zadovoljstvo enoto."

Vzmetnice Stroj Da bi dosegli "sto let HongYun" vzvišene cilje, in nenehno izboljševanje mehanizem, krepitev razvoja, opravljanje popolnosti, vzmetnice stroje stroj v letih proizvodnje in procesa upravljanja, oblikovanje edinstvenega vodenje proizvodnje in edinstvena sistema trženja za popoln sistem kakovosti, izboljšanje pred prodajo, prodaja, poprodajne storitve za izdelek, je stranka odgovorna.

Vzmetnice stroje stroj iskreno pozdravljam vse sektorje poslovanja doma in v tujini, se pridružijo roke pri ustvarjanju novega slavo!


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com