Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Francija tekstilni stroji za indijski trg

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

Francija tekstilni stroji industriji poskrbeti za širitev evropskega trga, letni promet 1,3 milijarde dolarjev. Vendar, v luči gospodarske krize, kot so Kitajska, Indija in Turčija in drugih nastajajočih državah postala Francija stroji trg.

Francoskih tekstilnih strojev proizvajalcev zgodovinski prispeval k razvoju tekstilne industrije, bombaž, predenje industrije, se zvije in teksturirane preje industrija strojev, jacquard in Dobby stroji, termostabiliziranje stroj, dobavo blaga na nove sektorje tekstilni industriji predelave in recikliranja tekstilnih materialov. Francoskih tekstilnih strojev industrije v smislu izvoznih uvrščen šestega na svetu.

Francija tekstilni stroji proizvajalci Association (UCMTF) predsednik bulunuo·amulina je dejal: "za dolgo časa, smo propad države oblačil in tekstilnih trga. Pred kratkim tudi zgodilo na evropskem trgu. Ti trgi so se obrnili na Kitajske in Indije in drugih držav. Kljub Kitajske nedavno pomanjkanje vigor, ampak to izgleda bolje. In spodbude za naložbe lokalne vlade, Indije na trgu je postala zelo aktivne. "Prodaja vrnjeno na raven pred gospodarsko krizo, francoskih tekstilnih strojna industrija izgleda obetavno.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com