Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Računalniško podprta stroje stroj inteligence razvoj Kitajske ceste

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

Stroje stroj tehnološki razvoj na Kitajskem in izkušnje, pridobljene med mednarodno strojev, vendar računalniško stroje stroj trg z razvojem za tekstilne industrije, ki se še naprej širi.

Dejansko na Kitajskem, stroje šivalni stroj stroje šivalni stroj računalnikov pravi trga tudi samo v bližini več kot 10 let v oblikovanje, ta razred proizvodov tudi pripada mlada država, računalnik, tudi stroje šivalni zaupne iti ceste je dolg, prihodnost smer razvoja bo je in mednarodni standardi razborit od ceste, računalnik stroje šivalni stroj je doseči enkratno izpolnjen odprt bombaž , poslano krpo, in polnila in prejetih strani, in CD, proces scena linije, in delovanje bi z vizualno od bolj človeški in inteligentni od.

In računalniško podprta stroje stroji in računalniško vezenje stroji tudi združiti z daljinskim upravljalnikom proizvodnega procesa, tako zaveda stroje oblikovanje avtomatizacije industrijska proizvodnja, inteligentni informacije upravljanje in krmiljenja. Inteligentni razvoj računalniško stroje, quilting stroje, Kitajska je splošna smer ceste.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com