Service Hotline
+86-769-83307931
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

China Mobile računalniško podprta Quilting stroj, kar vodi Trend v svetu

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 20, 2015

Danes, Kitajska stroje stroj trgu začel iz šibka močna, lahka industrijski stroji je delovno intenzivne industrije, ampak tudi na začetku industrijske strukture v smislu proizvodnje, izvoza, zaposlovanju zavzemajo velik delež. Mobilne računalniške stroje, quilting stroje v luči industrijskih strojev je močna zastopanost v industriji stroje, narašča v svetu, Kitajska bo vodi trend po svetu. Druge nacionalne šivalni stroj podjetja, majhna, na podlagi preteklih izkušenj in spoznanja iz Kitajske trga za mobilno računalniško stroje, quilting stroje v industriji po vsem svetu bo prihajajo iz šibka za močne.

Razvoj mobilne računalniške stroje stroj industrije na Kitajskem, so večinoma majhna in ohlapno, deleža industrije prvih petih, je 25 %, leta 2014, velikost stroja vseevropski trg domačih mobilnih računalniško stroje na 50 milijard juanov, v industriji stroje potrebujejo utrditi in izboljšati.

Oblačilno industrijo prihodkov je vztrajno narašča, industrija kot celota je nenehno izboljšuje. Domačega mobilnega računalniško podprta stroje stroj panogi: vodilni podjetja se neprestano širi, trzne koncentracije se je povečal. Mobilne računalniške stroje stroj industrije počasi seli na zahodu, prinesla precejšne naložbe. Popolno elektronsko upravljanje mobilne računalniške stroje stroj učinkovitosti še naprej izboljšuje, ampak tudi pripeljala do povečanega povpraševanja.

Mobilne računalniške stroje, quilting stroje v domači industriji na razvoj pomembnih kotirajo na borzi, zelo raznolika, standardizirani delniška podjetja se zavzemajo za razvoj natančnost obdelave poslov. Tako dolgo, kot lahko razvije vse mobilne računalniške stroje stroj industrijo, bo pogon je zrasel oblačilno industrijo.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com