Service Hotline
+86-769-83307931
Industrije znanja

Kategorijo izdelkov

Prilagodljiv avtomatizacije in procesna oprema

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

Kot izdelek postane bolj raznoliki, zamenjava hitreje, skrajšanje življenjskega cikla izdelka, veliko sort razsutem stanju (zlasti mala) je že mainstream proizvodnje vzorcev proizvodnje. Zato avtomatsko obdelavo oprema prožen narašča. Prilagodljiv paleto prilagodljiv kaže v predmete, ki lahko zlahka v določenem razponu s predelavo nadomestne dele za drugi del predelave funkcije. Prožen avtomatsko obdelavo je pod nadzorom programske opreme/programiranje stroja za predelavo, nadomestiti z drugimi deli, preprosto tako, da spremenite ustrezne programske opreme/programiranje in malo šablona (včasih niti ne potreba v nadomestiti napeljave). Na splošno ne potrebujejo za strojna orodja, oprema za ročno nastavitev, lahko doseže v drugi del obdelave, za množično proizvodnjo, ali tako, da spremenite več del proizvodnje, ki bo znatno skrajšala več proizvodov proizvodnje opreme prilagoditve in čas priprave proizvodnje.

Za avtomatsko obdelavo srednje in majhne serije proizvodnje, z nekaterimi od teh funkcij.

(1) samodejno preoblikovati predelave funkcije, samodejno med nosečnostjo lahko nastavite eno ali skupina računalnikov ali programabilni krmilnik za sistem za nadzor in upravljanje proizvodnje, sistem lahko opremijo z različnih izdelkov glede na njihove potrebe, udobno in hitro funkcija samodejno spreminjanje programa dela opreme, zmanjšati sistem tovor prilagoditev čas.

(2) funkcijo samodejne obdelave več izdelkov ali delov, iz obdelovanca med obdelavo sistem in ki spremljajo objemka prometnega sistema, kot tudi sistem za obdelavo je precej vsestranskost in visoko stopnjo avtomatizacije, da celoten sistem v skupini tehnologije samodejno glede na več proizvodov ali skupin delov funkcijami obdelave.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com