Service Hotline
+86-769-83307931
Industrije znanja

Kategorijo izdelkov

Računalniško stroje stroj crash problem, kako to popraviti

Hengchang stroje tovarne strojev | Updated: Aug 21, 2015

1, skrbno preveriti pasovi so računalniško podprta stroje stroj ohlapne zdrsa, če je takšno vprašanje bi morali prilagodijo pravočasno.

2, preverite obrabo računalniško stroje stroj glavo motorja sklopka trenja ni resna, potrdite sklopka dejanje je normalno, sklopka potovanja niso v normalnem območju, prilagodite ko nadomešča prikrivati vzmeti in prilagoditev sklopka trenja ploščo potovanja.

3, preučila računalniško stroje, quilting stroje je prah in mrtvi. Odstranite traku, zavrtite kolesce na zgornji in spodnji čas, preverijo, ali Glava in spodnji del vrtijo oziroma diapozitivov, je brez mrtvih kotov. Stroj mora biti mrtev, natančno določiti mesto mrtvih, in nato izključiti. Osredotočiti potrdite premikanje delov za deformacije, vijaki za svoboden shift, ali izvaja in je umazanijo, tujih teles in olje pomanjkanje povzroči gibanje zamude. Ko deformacije nadomestne dele, ponovnemu položaj na odpadle dele, in tujih predmetov naj odstrani s spiranjem in nato namažite. Posebno pozornost preverite kavelj stojalo železniškega objemka krpo ruševin in drugih naplavin.


Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: Xialingbei industrijsko območje, Liaobu mesto, Dongguan City, Guangdong, LRK
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošta: hc@machine-quilting.com